Avläsning

Den 12 Augusti 2014 fick jag denna texten skickad från
en tjej i min ålder till min inbox på ett forum:

Du känns som en glad och sprallig tjej, lite tokig nästan. Du är en rolig person med en lite annorlunda humor. Du säger själv att du är komplicerad med jag skulle nog inte kalla dig komplicerad, men du har ibland svårt att kommunicera med andra, att få dem att förstå vad du menar. Du kanske också uppfattas på ett annat sätt än vem du egentligen är. Du blir lätt missuppfattad helt enkelt. Så du är en annorlunda och unik person men du är inte krånglig. Det är bara något du behöver jobba på, att få fram det du menar och förstå hur andra uppfattar dig och bestämma hur du vill bli uppfattad. Förstår du? Sen är det som att du på något sätt håller upp en mur mot andra, du ser ut att vara på ett sätt, men egentligen är det som en fasad som döljer den du egentligen är, för det är enklare så för dig. Kan du känna igen dig i det?

Sen lade hon korten och skrev:

Nyckeln i läggningen, kortet här känner jag representerar ensamhet, du känner dig ensam. när du är för dig själv är du en annan person än den personen du visar utåt, vilket jag i princip redan sagt.
Kortet för dåtid står för att kämpa, jobba hårt, frustration och ilska. Du var frustrerad över hur människor uppfattade dig, och hur du egentligen är. Missuppfattat som jag sa innan passar nog in här, och det gjorde dig frustrerad. Du visste inte riktigt hur du skulle bära dig åt för att få personer att förstå dig.  
Framtiden då, här kommer din ”rättvisa”. det känns som att du lärt dig av tidigare erfarenheter, och du börjar förstå hur du är som person, och hur du uppfattas vilket leder till mycket självinsikt. Det är något jag tycker du ska fokusera på. Självinsikten, försök förstå hur du uppfattas av andra. det är viktigt för din utveckling. var dig själv, men var noga med kommunikationen.
Du har chansen att nå alla mål du vill nå i livet, det vill jag verkligen belysa! Du behöver bara jobba lite mer på dig själv, men du är redan på väldigt god väg! 🙂

Ni anar inte hur mycket dem här texterna betyder för mig…♥
Tack ”Helena” !

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s